Olívás kacsamell

Hozzávalók, olívás kacsamell

2 kacsamell,
15 szem olívabogyó,
3 hagyma, 1 dl muskotályos bor,
2 evőkanál extra szűz olívaolaj,
só,
bors

 

Olívás kacsamell

Olívás kacsamell

 

Az olívás kacsamell elkészítése

 

Rombuszt formázva vágásokat ejtünk a kacsamell bőrén. Sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajon mindkét oldalát aranybarnára pirítjuk úgy, hogy a hús belseje rózsaszín maradjon. Kivesszük a húst a serpenyőből. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Az olajbogyókat négy darabba vágjuk. A hagymát hámozzuk, és felszeleteljük. A hagymát abban az olajban pirítjuk, amin a húst kérgeztük, majd borral locsoljuk, és hozzáadjuk az olajbogyókat. 2-3 percig főzzük.

Felszeleteljük a kacsamellet, és főtt hagymával, olajbogyóval tálaljuk. Egy másik remek kacsareceptet itt találnak!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Olívás kacsamell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.