Őszibarackos pulykamell

Az őszibarackos pulykamell recept hozzávalói

50 dkg pulykamell, 25 dkg óvári sajt, 8 db őszibarack, só, bors, provence-i fűszerkeverék, petrezselyem, liszt, olaj

Őszibarackos pulykamell

Őszibarackos pulykamell

 

Az őszibarackos pulykamell recept elkészítése

 

Ismét az apró ötletek játszanak döntő szerepet, gyümölcsös pulyka készül ma. Nem szezonális a recept, mert nem csak friss őszibarackkal, hanem befőttel is remek lesz. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A serpenyőt felhevítjük, közben a  pulykamellet felszeleteljük, ízesítjük, lisztbe mártjuk, és kevés olajon megsütjük. Amíg a hús sül, megreszeljük a sajtot. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Tepsibe vagy jénai tálba tesszük a húst, tetejére rakjuk a felezett barackokat, és a sajtreszelékkel beborítjuk. Sütőben rásütjük a sajtot. Akinek a sütőjén van grillező funkció, grillezheti is.

Tálaláskor kínálhatjuk friss salátával, vajas burgonyával, burgonyapürével, mi most az utóbbit választottuk. Természetesen nem szabad megakadni, ha nem tudja, hogyan fogjon hozzá a püréhez, vagy egyszerűen csak másképp készítené, kattintson ide, és részletesen videón talál egy bazsalikomos burgonyapüré receptet! Hiszen tudják, a Mit főzzünk ma? mindig segít!

 

Egy más karakterű pulykamell receptet itt találnak, alkalomadtán természetesen készítsék el így is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Őszibarackos pulykamell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.