Pacalpörkölt főtt burgonyával

A pacalpörkölt főtt burgonyával recept hozzávalói

30 dkg újburgonya, 2 gerezd fokhagyma, 3 db hagyma, 2 db paradicsom, 2 db paprika, só, majoranna, köménymag, fűszerpaprika, 1 kg marhapacal (csíkozott, előkészített), 1 db erőspaprika, zsír

 

[brid video="213634" player="11524" title="Mit fzznk ma Pacalprklt ftt burgonyval elzetes"]

 

A pacalpörkölt főtt burgonyával recept elkészítése

 

A hozzávalókat négy személy részére állítottuk össze.

Vágjuk finomra a vöröshagymát. Minél több hagymát rakunk alá, annál jobb szaftja lesz az ételnek, de a túl sok hagymától viszont édeskés lesz az étel. Pirítsuk meg a hagymát aranysárgára. Rakjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Húzzuk le a tűzről, majd oldjunk fel benne fűszerpaprikát. A marhapacalhoz aktuális árat itt találnak.

Pacalpörkölt főtt burgonyával

Pacalpörkölt főtt burgonyával

A paradicsomot, hegyes erős paprikát és primőr paprikát vágjuk fel, tegyük az előzőekhez, keverjük össze. Öntsünk rá egy kevés vizet. Rakjuk bele a csíkozott pacalt, főzzük meg. A majorannát a végén szórjuk bele. Főtt krumplival tálaljuk.

 

A teljes videóreceptet itt találják!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.