Pácolt csirke rozmaringos burgonyával

A pácolt csirke rozmaringos burgonyával recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 2 dl ketchup, 1 db narancs, rozmaring, bors, só, petrezselyem, 40 dkg burgonya

Pácolt csirke rozmaringos burgonyával

Pácolt csirke rozmaringos burgonyával

 

A pácolt csirke rozmaringos burgonyával recept elkészítése

 

Az egyszerű, de nagyszerű csirkemell receptek kategóriájának újabb darabja. A pácra persze oda kell figyelni, és időt is kell hagyni rá, de ettől eltekintve egy könnyen, gyorsan elkészíthető receptről van szó. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A csirkéből vékony szeleteket vágunk, megsózzuk, borsozzuk. Elkészítjük a pácot: a ketchupot összekeverjük a narancslével, narancs héját is reszelhetünk bele, majd beletesszük a húsokat. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Állni hagyjuk, akár egy napig is. Ezután kivesszük a pácléből a csirkeszeleteket, és megsütjük. A grillsütő lapjára előtte öntünk olajat. A petrezselymet lepirítjuk a rozmaringgal együtt, rátesszük a karikára vágott burgonyát.

 

Még több csirkés receptért kattintson ide!

 

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.