Pácolt, fűszeres nyúlcomb

A pácolt, fűszeres nyúlcomb recept hozzávalói

4 db közepes nyúlcomb, só, bors, 2 dl tej, 10 dkg spenót, 5 dl zöldségalaplé, 2 gerezd fokhagyma, 1 db vöröshagyma, 8 db közepes zöldpaprika, 1 csomag petrezselyemzöld, 3 evőkanál vaj

Pácolt, fűszeres nyúlcomb

Pácolt, fűszeres nyúlcomb

 

A pácolt, fűszeres nyúlcomb recept elkészítése

 

Rendszeresen ajánljuk a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói figyelmébe a nyulat, nem véletlenül. Most a nyúlcomb került a kosárba, és onnan a konyhaasztalra. Nézzék meg, ma hogyan készül - és persze készítsék el Önök is így!

A nyúlcombot  tejbe beáztatjuk, lecsöpögtetjük. Serpenyőben fokhagymás, fűszeres olajban elősütjük, fűszerezzük. Hozzátesszük a spenótlevelet, ráöntjük a fokhagymás tejet, majd keményítővel besűrítjük. A nyúlhoz aktuális árakat itt találnak.

A paprikát külön sütjük meg, ha tanácsolhatom, vajon. Egészen más lesz az íze, pedig csupán ennyi a titok: a jó vaj! Jól illik hozzá egy merlot, akár a Balaton környékéről.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pácolt, fűszeres nyúlcomb
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.