Pácolt mozzarella, pulykasteakkel

A pácolt mozzarella, pulykasteakkel recept hozzávalói

  • 80 dkg pulykamellfilé,
  • 1 fej friss fokhagyma,
  • 40 dkg paradicsom,
  • 4 ág rozmaring,
  • 20 dkg mozzarella sajt,
  • 2 evőkanál olívaolaj,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • só,
  • bors
Pácolt mozzarella, pulykasteakkel

Pácolt mozzarella, pulykasteakkel

 

A pácolt mozzarella, pulykasteakkel recept elkészítése

 

Amikor valami igazán látványos ételt szeretnének készíteni, vegyék elő ezt a receptet. Alapvetően egyszerű hozzávalókból készül, a végeredmény pedig nem csak szép, de igazán finom is! Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A pulykamellfiléket fűszerezzük sóval, borssal, majd serpenyőben megsütjük.

A mozzarellagolyókat előre bepácoljuk, méghozzá olívaolaj, petrezselyemzöld, rozmaring, fokhagyma, só, bors keverékébe. A mozzarella aktuális árát itt találja.

Lehetőség szerint hagyjuk állni egy napig, akkor lesz az igazi.

Közvetlenül a tálalás előtt pirítsunk baguette-t, majd a tálaláskor tegyük alulra a pulykasteaket, rá a baguette-t, a szeletelt paradicsomot, végül pedig a pácolt sajtot.

 

Itt egy másik variáció mozzarellára, nem kevésbé látványos recept, nézzék meg ezt is, majd készítsék is el!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.