Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

A paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve recept hozzávalói

8 db paradicsom, 12 dkg kecskesajt, só, bors, bazsalikom, olívaolaj, 10 dkg sárgarépa, 10 dkg zöldborsó, 10 dkg csiperke gomba, 50 dkg sertéssült, 25 dkg színes tészta

Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

 

A paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve recept elkészítése

 

Szűzpecsenye, ma megint egy kicsit másképp. Domináns íz lesz ma a kecskesajt, méghozzá paradicsommal kombinálva, és egy remek mártás. Ennyit előzetesen. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk, hogy a paradicsomokat félbevágjuk, ezeket fogjuk majd a kecskesajttal megtölteni. A kecskesajtot felkarikázzuk. A paradicsomot ízesítjük sóval, őrölt borssal, egy kevés bazsalikommal, és rátesszük a kecskesajtot. A sajtra borsot szórunk, aztán friss, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk a tetejét. Így együtt megsütjük. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

A sertésszüzet megsózzuk, borsozzuk, egybe rózsaszínűre sütjük. Olívaolajon megpirítjuk a póréhagymát, rátesszük a borsót, a cikkekre vágott gombát, a julienne-re vágott sárgarépát. Ételízesítővel, sóval, borssal ízesítjük. Amikor megpirult, rátesszük az előre megfőzött tésztát. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A mártást úgy készítjük, hogy a krémsajtot a frissen vágott bazsalikommal és kevés sóval felforraljuk, tejszínnel még finomítjuk. Amikor a tészta a zöldségekkel összepárolódott, a szűz pedig szép mosolygós pirosra sült, akkor tálaljuk. A tésztára kerül a szűz, mellé a sült töltött paradicsom, hozzá pedig a bazsalikommártás.

 

Kattintson ide egy további kecskesajtos receptért!

 

Ha körülnéznének még húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.