Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

Hozzávalók, paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

8 db paradicsom
12 dkg kecskesajt

bors
bazsalikom
olívaolaj
10 dkg sárgarépa
10 dkg zöldborsó
gomba
50 dkg sertéssült
25 dkg színes tészta

 

Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve

 

A paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve recept elkészítése

 

A paradicsomokat félbevágjuk, ezeket fogjuk kecskesajttal megtölteni. A kecskesajtot felkarikázzuk. A paradicsomot ízesítjük sóval, őrölt borssal, bazsalikommal, és rátesszük a kecskesajtot. A sajtra borsot szórunk és friss, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk a tetejét. Megsütjük. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

A sertésszüzet megsózzuk, borsozzuk, egybe rózsaszínűre sütjük. Olívaolajon megpirítjuk a póréhagymát, rátesszük a borsót, a cikkekre vágott gombát, a julienne-re vágott sárgarépát. Ételízesítővel, sóval, borssal ízesítjük. Amikor megpirult, rátesszük az előre megfőzött tésztát. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A mártást úgy készítjük, hogy a krémsajtot a frissen vágott bazsalikommal és kevés sóval felforraljuk, tejszínnel még finomítjuk. Amikor a tészta a zöldségekkel összepárolódott, a szűz mosolygós pirosra sült, akkor tálaljuk. A tésztára kerül a szűz, mellé a sült töltött paradicsom, s hozzá a bazsalikommártás.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy további kecskesajtos receptért!

Cím
recipe image
Recept neve
Paradicsomos sertéssült kecskesajttal töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.