Párizsi borjúérmék paradicsomágyon

A párizsi borjúérmék paradicsomágyon recept hozzávalói

80 dkg borjúcomb, só, bors, tojás, liszt, 60 dkg paradicsom, só, bors, petrezselyemzöld, madársaláta, olívaolaj, 1 evőkanál darált medvehagyma

Párizsi borjúérmék paradicsomágyon

Párizsi borjúérmék paradicsomágyon

 

A párizsi borjúérmék paradicsomágyon recept elkészítése

 

Két különlegessége van a receptnek, az egyik maga a hús, tény, hogy nem olcsó verziót kínálunk, de nem véletlenül tesszük. A másik a paradicsomágy fűszerezése - de ez utóbbit már keressék meg a receptben! Nézzék meg, és készítsék is el így!

A borjúcombból érméket vágunk. Az előkészített darabokat lisztezzük, majd felvert tojásba mártjuk, és így sütjük ki bő olajban. Célszerű, ha az olaj teljesen ellepi az érméket. Meg is vagyunk a párizsias combokkal. A borjúcombhoz aktuális árat itt találnak.

Következik a paradicsomágy elkészítése, különleges fűszerezéssel. A paradicsomot felszeleteljük, majd a darált medvehagymát olívaolajjal, sóval, borssal összekeverjük, és megöntözzük vele a paradicsomot. Madársalátát teszünk mellé, erre tálaljuk a felszeletelt borjúérméket.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Párizsi borjúérmék paradicsomágyon
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.