Párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal

A párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal recept hozzávalói

  • 60 dkg csirkemell
  • babérlevél
  • bors
  • fűszerek (zsálya, rozmaring, petrezselyemzöld, bazsalikom, kapor, póréhagyma)
  • 1 db hagyma
  • 1 db savanyú uborka
  • 10 dkg tejföl
  • 10 dkg joghurt
  • 2 evőkanál majonéz
  • bors
  • 40 dkg burgonya
Párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal

Párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal

 

A párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal című recept elkészítése

 

Fanyalgók gyakran nem elégedettek a csirkehússal, száraz, íztelen, sok mindent mondanak rá. Egy szósz minden hússal csodát tesz (no nem csak hússal, persze), így lesz ez most is. Nézzék meg, próbálják ki!

A csirkemellet ezúttal egyszerűen készítjük el, megpároljuk. A recept lényege most a szósz, méghozzá frankfurti módra.

A csirkét először babéros, borsos, sós vízben megpároljuk. Elkészítjük a frankfurti szószt: lemossuk a fűszereket, majd megszabadítjuk a száruktól, és összevágjuk. A csirkemell aktuális árát itt találja.

A hagymát és az uborkát is összekeverjük. Ezután adjuk hozzá a tejfölt, a joghurtot és a majonézt, beleteszem a fűszereket. Így együtt tálaljuk a húsra, hozzá főtt burgonyát adunk.

 

További csirkés receptért kattintson ide!

 

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Párolt csirkemell frankfurti zöldszósszal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.