Pirított sült kínai kellel

A pirított sült kínai kellel recept hozzávalói

40 dkg főtt burgonya karikára vágva, 10 dkg lilahagyma, 30 dkg hideg sült (ízlés szerint borjú, sertés, hátszín, bárány, pulyka), 4 gerezd fokhagyma, só, bors, petrezselyemzöld, majoranna, olaj, almaecet, olívaolaj, 2 db alma, késhegynyi őrölt fahéj, 1 db kínai kel

Pirított sült kínai kellel

Pirított sült kínai kellel

 

A pirított sült kínai kellel recept elkészítése

 

Van úgy, hogy mondjuk ebédről megmarad némi sült. Megehetjük hidegen a hűtőből, vagy egy kicsit variálunk rajta. Ugye önök is az utóbbit választják?

A forró olajban megpirítjuk határozottan a burgonyát, kivesszük a serpenyőből, leszárítjuk. A karikára vágott lilahagymát megfuttatjuk az összevágott hideg sülttel együtt, fűszerezzük.

A kínai kelt szeletekre vágjuk, összekeverjük a szeletelt almával, almaecettel, olívaolajjal, fahéjjal. Tálaláskor a salátára öntjük a pirított sültet. A kínai kelhez aktuális árat itt találnak.

 

Egy másik, kínai kellel készülő recepthez kattintsanak ide!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pirított sült kínai kellel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.