Pirított sült kínai kellel

 

Hozzávalók

40 dkg főtt burgonya karikára vágva
10 dkg lilahagyma
30 dkg hideg sült (ízlés szerint borjú, sertés, hátszín, bárány, pulyka)
4 gerezd fokhagyma

bors
petrezselyemzöld
majoranna
olaj
almaecet
olívaolaj
2 db alma
késhegynyi őrölt fahéj
1 db kínai kel

 

Pirított sült kínai kellel

Pirított sült kínai kellel

 

A pirított sült kínai kellel recept elkészítése

 

A forró olajban megpirítjuk határozottan a burgonyát, kivesszük a serpenyőből, leszárítjuk. A karikára vágott lilahagymát megfuttatjuk az összevágott hideg sülttel együtt, fűszerezzük.

A kínai kelt szeletekre vágjuk, összekeverjük a szeletelt almával, almaecettel, olívaolajjal, fahéjjal. Tálaláskor a salátára öntjük a pirított sültet. A kínai kelhez aktuális árat itt találnak.

Egy másik, kínai kellel készülő recepthez kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pirított sült kínai kellel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.