Pisztáciás, kecskesajtos csirkemell

A pisztáciás, kecskesajtos csirkemell recept hozzávalói

  • 2 db csirkemell,
  • 10 dkg kecskesajt,
  • durva bors,
  • só,
  • 2 dl tejföl,
  • 8 dkg vargánya gomba,
  • 1 dl fehérbor,
  • 1 evőkanál vaj,
  • 1 teáskanál parmezán sajt
Pisztáciás, kecskesajtos csirkemell

Pisztáciás, kecskesajtos csirkemell

 

A pisztáciás, kecskesajtos csirkemell recept elkészítése

 

Egyszerű, gyors, mégis különleges csirkemell receptet keres? Itt a mai tipp, pisztáciával, kecskesajttal. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

A csirkemellet felvágjuk, felszúrjuk, így egy kis zsebet készítünk. Ebbe a zsebbe fogjuk betölteni a kecskesajtot. A kecskesajtot pisztáciával összekeverjük egy tálban, közben teszünk még hozzá tejfölt. A tölteléket a csirkébe betöltjük. Megsózzuk, borssal ízesítjük, megsütjük. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

Köretnek rizottót készítünk. A hagymát felvágjuk, pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt vargányát, rizst, aztán fehérborral felöntjük. A legvégén hozzáadunk egy kevés vajat. Tálalásnál a rizottót megszórjuk parmezánnal, rátesszük a kettészelt húst, friss bazsalikommal megdíszítjük.

 

Ha megnéznének egy másfajta csirkemell receptet is, itt megtehetik. És készítsék is el alkalomadtán!

 

Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pisztáciás, kecskesajtos csirkemell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.