Pulykacsíkok üvegtésztán

Hozzávalók, pulykacsíkok üvegtésztán

  • 80 dkg pulykamell,
  • 2 db friss chilipaprika,
  • 2 dkg só,
  • 2 dkg bors,
  • 1 cl szójaszósz,
  • 3 dkg (friss) gyömbér,
  • 5 dkg répa (sárga),
  • 5 dkg póréhagyma,
  • 3 dkg champignon gomba,
  • 2 dl húsalaplé,
  • 1 evőkanál keményítő,
  • 40 dkg üvegtészta

 

Pulykacsíkok üvegtésztán

Pulykacsíkok üvegtésztán

 

Itthon is, Európában is, Amerikában is divat lett a távol-keleti főzés, a távol-keleti ízek.

Most  első lépésben  azt szeretném megmutatni, hogyan készülnek autentikusan ezek az ételek, mégpedig azért, hogy a későbbiekben foglalkozhassunk majd azzal, hogyan integrálhatjuk a különleges elkészítési módokat, ízeket otthoni konyhánkba.

A pulykamellet csíkokra vágjuk, a fűszerekkel, zöldségekkel összekeverjük, lemarinírozzuk. Kb. 30 perc után forró serpenyőben készre sütjük. Az üvegtésztát kifőzés után megpirítjuk. Ne ijedjenek meg az üvegtésztától, különleges íz, meghatározza az étel jellegét, és mutatjuk is, hol, mennyiért lehet beszerezni! Így tálaljuk a tányér aljára rá a pulykacsíkokat.

Szójaszószra javaslatunkat itt találják!

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy másik receptért ahol chilit használtunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pulykacsíkok üvegtésztán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.