Pulykamell burgonyás zöldséglepénnyel

A pulykamell burgonyás zöldséglepénnyel recept hozzávalói

  • 60 dkg pulykamell,
  • 40 dkg burgonya,
  • 10 dkg szemezett szőlő,
  • 1 db cukkini,
  • 1 db sárgarépa,
  • 10 dkg gomba,
  • só,
  • bors,
  • 2 dl tejföl,
  • 10 dkg vaj,
  • 4 db tojás
Pulykamell burgonyás zöldséglepénnyel

Pulykamell burgonyás zöldséglepénnyel

 

A pulykamell burgonyás zöldséglepénnyel recept elkészítése

 

Vajon sütött pulykamell, gyümölcs, és persze egy remek lepény. Ez utóbbiból elég sokat mutattunk már, ez egy újabb variáció.

A pulykamellet felszeleteljük, fűszerezzük, a vaj felében forró serpenyőben megsütjük

Amikor egyik oldala kész, megfordítjuk és hozzátesszük a szemezett szőlőt. Együtt pirítjuk, vigyázzunk, hogy a szőlő roppanós maradjon. A pulykamell aktuális árát itt találja.

A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük, hozzáreszeljük a zöldségeket, sóval, borssal, tejföllel, tojással összekeverjük.

Lepénykéket formázunk belőle és forró serpenyőben megsütjük, a pulykamell köré ízlésesen tálaljuk.

 

Még több pulykamelles receptért kattintson ide!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.