Pulykamell paradicsommal, fetával

A pulykamell paradicsommal, fetával recept hozzávalói

4 szelet ujjnyi vastag pulykamell, só, őrölt bors, 20 dkg fetasajt, 4 db paradicsom, 4 szál oregánó, 4 levél bazsalikom, 4 evőkanál olívaolaj

Pulykamell paradicsommal, fetával, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Pulykamell paradicsommal, fetával, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A pulykamell paradicsommal, fetával recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, most a pulykamell kerül terítékre, és mediterrán alapízeket használunk hozzá, úgy persze, hogy magyar ízlés szerinti legyen a végeredmény. Nézzék meg, hogy készül, és készítsék el Önök is otthon így!

Először is a pulykamell szeleteket megmossuk, leszárítjuk, majd kicsit kiklopfoljuk. Mindkét oldalukat finoman sózzuk, borsozzuk. A pulykamell filéhez aktuális árat itt találnak.

Ezek után szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és egyenletesen beborítjuk a vékony szeletekre vágott paradicsommal és a fetával. Megszórjuk az apróra vágott oregánóval, bazsalikommal és a frissen őrölt borssal, végül pedig meglocsoljuk az extra szűz olívaolajjal.

180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Amikor megsült vajas bébi répával és fokhagymás pirítóssal tálaljuk. Ugye, mennyire egyszerű?

 

Itt ajánlunk egy másik pulykás receptet, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pulykamell paradicsommal, fetával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.