Pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával

A pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával recept hozzávalói

1 kg pulykamell, 4 tojás, 10 dkg liszt, só olaj a sütéshez, 50 dkg újburgonya, 5 dkg vaj, 1 csomag petrezselyem, só

Pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával

Pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával

A pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával recept elkészítése

Pulykamellet választottunk most, mert ebből is kiváló rántott húst lehet készíteni. Ez a párizsias verzió, tényleg nagyon egyszerűen elkészíthető. És persze van meglepetés is a receptben, nézzék tovább!

A pulykamelleket leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, azután lisztbe, majd tojásba forgatjuk. Bő zsírban kisütjük őket. Pulykamellhez aktuális árat itt találnak. A hozzávalóknál olajat adtunk meg, de higgyék el, zsírban sütve lesz az igazi. Aki ódzkodik tőle, használjon olajat, de...

Közben az előre megfőzött újburgonyát, kevés vajon átmelegítjük, rászórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk, egy kicsit összepirítjuk.

Tényleg ennyire egyszerű! És itt az ígért meglepetés is, a tökmagolajos paradicsomsaláta, amit az elkészült ételhez kínálhatnak, ennek a receptjét itt találják!

Együtt egyébként így néznek ki:

Pulykamell párizsiasan tökmagolajos paradicsomsalátával

Pulykamell párizsiasan tökmagolajos paradicsomsalátával

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pulykamell párizsiasan, petrezselymes burgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.