Különleges pác húsokhoz

Hozzávalók, különleges pác húsokhoz

  • 1 dl fehér bor,
  • 0,5 dl szójaszósz,
  • 2 dkg keményítő,
  • pirosarany,
  • szecsuáni bors,
  • gyömbér,
  • só,
  • fokhagyma

 

"<yoastmark

 

A különleges pác húsokhoz elkészítése

 

Vegyük alapul a pulykát, természetesen bármilyen hússal elkészíthetjük! Pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A megtisztított pulykamellet csíkokra vágjuk fel. Ezután a pulykamellcsíkokat sóval, szecsuáni borssal megszórjuk, friss gyömbérrel ízesítjük, szójaszószt locsolunk hozzá, zúzott fokhagymát, pirosaranyat teszünk hozzá, s fehérbort öntünk bele.

1-2 órán keresztül ebben a páclében hagyjuk a húst, hogy a pulyka intenzív ízesítést kapjon. Fehérborban elkevert tejszínt is öntünk bele. Az így pácolt húst kevés olívaolajban megsütjük.

Itt találnak egy pulykás receptet!

Jó munkát! A következő sütés meghálálja a befektetést!

Cím
recipe image
Recept neve
Különleges pác húsokhoz
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.