Pulykamellfilé parmezánnal

A pulykamellfilé parmezánnal recept hozzávalói

  • 50 dkg pulykamell,
  • só,
  • oregano,
  • 3 dl olívaolaj,
  • 4 db tojás,
  • 15 dkg parmezán sajt,
  • 5 dkg liszt,
  • 1 db paradicsomkonzerv,
  • 25 dkg rizs,
Pulykamellfilé parmezánnal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Pulykamellfilé parmezánnal, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A pulykamellfilé parmezánnal recept elkészítése

 

Egyszerű, de csodás pulykamell-recept, kicsit mediterrán jellegű, tudják, Európa és a világ ízei magyarul. A gyakorlatban.

A húst közvetlenül a sütés előtt sózzuk, lisztbe, tojásba, reszelt primadonna sajtba mártjuk, és forró olajban megsütjük. A spagettit forró lobogó sós vízben kifőzzük. A pulykamellfiléhez aktuális árat itt találnak.

A paradicsommártáshoz először vajat hevítünk, frissen összevágott bazsalikomot szórunk bele, ráöntjük a frissen összevágott, leturmixolt paradicsomvelőt. Tálalásnál a spagettire kerül rá a hús, mellé a paradicsom. Bazsalikommal megdíszítjük. Nagyszerűen passzol hozzá egy Ostoros olaszrizling, próbálják ki!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030424)

Cím
recipe image
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.