Pulykamell sárgarépalepényen

Hozzávalók

80 dkg pulykamell, 30 dkg burgonya, 20 dkg túró, citromlé, 1 db tojás, só, bors, 2 evőkanál liszt, 30 dkg répa (sárga), 20 dkg vaj, 1 kiskanál cukor, 2 kiskanál krémsajt

 

Pulykamell sárgarépalepényen

Pulykamell sárgarépalepényen

A pulykamell sárgarépalepényen recept elkészítése

 

Ennek a receptnek a különlegessége a sárgarépalepény elkészítésnek titka, mivel a pulykamell nagyobb extrát nem igényel, ízlés szerint fűszerezzük, megsütjük. A lepényre viszont tessék figyelni, komoly alternatívája a krumpli-rizs köretduónak:).

A pulykamelleket fűszerezzük, vajon megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak!

A burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a sárgarépa háromnegyed részét, a tojást, a lisztet. Összekeverjük, lepényeket sütünk belőle. A maradék reszelt sárgarépát összekeverjük a túróval, citrommal, cukorral, krémsajttal.

Tálaláskor a pulykamell alá tesszük a sárgarépalepényt, mellé pedig a sárgarépakrémet.

Egy másik pulykás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pulykamell sárgarépalepényen
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.