Pulykamell sárgarépalepényen

Hozzávalók, pulykamell sárgarépalepényen

80 dkg pulykamell
30 dkg burgonya
20 dkg túró, citromlé
1 db tojás

bors
2 evőkanál liszt
30 dkg sárgarépa
20 dkg vaj
1 kiskanál cukor
2 kiskanál krémsajt

 

Pulykamell sárgarépalepényen

Pulykamell sárgarépalepényen

A pulykamell sárgarépalepényen recept elkészítése

 

Ennek a receptnek a különlegessége a sárgarépalepény elkészítésének titka, mivel a pulykamell nagyobb extrát nem igényel, ízlés szerint fűszerezzük, megsütjük. A lepényre viszont tessék figyelni, komoly alternatívája a krumpli-rizs köretduónak:).

A pulykamelleket fűszerezzük, vajon megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak!

A burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a sárgarépa háromnegyed részét, a tojást, a lisztet. Összekeverjük, lepényeket sütünk belőle. A maradék reszelt sárgarépát összekeverjük a túróval, citrommal, cukorral, krémsajttal.

Tálaláskor a pulykamell alá tesszük a sárgarépalepényt, mellé pedig a sárgarépakrémet.

Egy másik pulykás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pulykamell sárgarépalepényen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.