Rakott rántott hús

Hozzávalók

60 dkg sertésszűz, 2 dl tej, 20 dkg zöld spárga, 10 dkg trappista sajt, 10 dkg kéksajt, 5 dkg krémsajt, 1 dl tejszín, 40 dkg burgonya, só, 2 db tojás, 10 dkg zsemlemorzsa, 5 dkg liszt

 

Rakott rántott hús

Rakott rántott hús

 

A rakott rántott hús elkészítése

 

A húsból 4 szeletet vágunk, kiklopfoljuk. Utána bepanírozzuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába. Teflonos serpenyőben megsütjük. A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak.

 

2

2

 

A kéksajtot, a krémsajtot és a tejszínt, kis lángon melegíteni kezdjük. Elkeverjük. Amikor elolvadt a sajt, és mártás sűrűségű lesz, akkor félrehúzzuk, és hűlni hagyjuk.

 

3

3

 

Amikor meghűlt, a húsra kenjük, majd rátesszük a begőzölt zöld spárgát, megszórjuk reszelt sajttal, és grillsütőben megsütjük. Burgonyapürével tálaljuk.

Egy másik rántott hús receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rakott rántott hús
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.