Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással

A rántott csirkeszárnyak remoulade mártással recept hozzávalói

24 db csirkeszárny, liszt, tojás, morzsa, 1 csomag metélőhagyma, 1 csomag koriander, 2 dl majonéz, 1 dl joghurt, só, bors

Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással

Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással

 

A rántott csirkeszárnyak remoulade mártással recept elkészítése

 

Egyszerű hozzávaló, amit azért elég sokan nagyon szeretünk. Igen, csirkeszárny, rántva, persze szokott módon egy kis trükkel elkészítve. Nézzék meg, próbálják ki így!

A csirkeszárnyakat először is megformázzuk a Mit főzzünk ma? műsorában látott módon, vagyis: némi gyakorlattal tulajdonképpen könnyedén lehúzzuk a húst a csont felső részére. Ezzel egyrészt egy szabadon álló húsrészt kapunk, másrészt a szárnycsontot megfogva kényelmesen tudunk falatozni is. A csirkeszárnyhoz aktuális árat itt találnak.

Amint ezzel megvagyunk, az előkészített szárnyakat bepanírozzuk, majd kisütjük. Egyszerű mártást készítünk hozzá, amelynek most és itt a lényege a friss zöldfűszer. A majonézhez hozzáadjuk a finomra vágott fűszereket, összekeverjük, majd egy kis ideig állni hagyjuk, majd a rántott csirkeszárnyak mellé tálaljuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rántott csirkeszárnyak remoulade mártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.