Rántott hús majonézes burgonyasalátával

Hozzávalók, rántott hús majonézes burgonyasalátával

  • 64 dkg sertésszűz,
  • 10 dkg liszt,
  • 15 dkg zsemlemorzsa,
  • 3 db tojás,
  • só,
  • olaj,
  • 3 db lilahagyma,
  • 3 dl majonéz,
  • 1,5 dl tejföl,
  • 1 evőkanál citromlé,
  • bors,
  • porcukor,
  • 50 dkg kifliburgonya

 

 

 

A rántott hús majonézes burgonyasalátával recept elkészítése

 

A húst lehártyázzuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk. Sózzuk, majd teljesen hagyományos módon bepanírozzuk, tehát: liszt-tojás-zsemlemorzsa. Bő olajban aranysárgára sütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A kiflikrumplit sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, utána megpucoljuk és karikára vágjuk. A lilahagymát is felkarikázzuk. A majonézt összekeverjük a tejföllel, a sóval, a citromlével, a borssal és a porcukorral, majd így a hagymás burgonyához adjuk, és együtt is összekeverjük. Hűtőben hagyjuk összeérni. Kitűnő köret lesz a rántott szelethez.

 

 

Rántott hús majonézes burgonyasalátával

Rántott hús majonézes burgonyasalátával

 

Ha szeretnének még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Jöjjenek vissza holnap is!

A teljes videóreceptet itt találják.

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Rántott hús majonézes burgonyasalátával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.