Roston sült csirkemell vörösboros körtével

A roston sült csirkemell vörösboros körtével recept hozzávalói

4 db csirkemell, 12 db vörösboros körte, só, bors, 3 dkg cukor, 10 dkg vaj, 5 dkg liszt, 30 dkg rizs, 1 csomag petrezselyem, vöröshagyma, olaj

Roston sült csirkemell vörösboros körtével

 

A roston sült csirkemell vörösboros körtével recept elkészítése

Gyümölcsös hús, most körtét választottunk, némi rafinériával persze. Ha tetszik az ötlet, nézzék át a receptet, és persze készítsék el!

A csirkemellhez most gyümölcsös-boros ízeket kombinálunk, a köret ezúttal hagyományos párolt rizs lesz. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A csirkemellet fűszerezzük, lisztbe mártjuk, és a serpenyőben előre felhevített olajban megsütjük. A hús visszamaradt zsiradékában cukrot karamellizálunk, és a félbevágott vörösboros körtéket átforgatjuk benne, majd egy kicsit átpároljuk a saját levével.

Közben elkészítjük a párolt rizst. Kanál segítségével kis halmot képzünk belőle, vagy pohárral megformázzuk. Mellétesszük a megsült csirkemellet, a grillezett körtét, és a
levével meglocsoljuk.

Ha szeretne még további csirkemell receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Nézzen körül, válasszon egy jó receptet. És persze várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Roston sült csirkemell vörösboros körtével
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.