Roston sült csirkemellfilé

A Roston sült csirkemellfilé hozzávalói

  • 80 dkg csirkemellfilé,
  •  só,
  •  bors,
  •  2 db citrom,
  •  2 db cukkini,
  •  1 csomag medvehagyma,
  •  1 doboz paradicsom (koktél),
  •  20 dkg vaj,
  •  10 db (mini) répa (sárga),
  •  30 dkg tészta (szélesmetélt, papardelle),
  •  10 dkg krémsajt

 

Roston sült csirkemellfilé

Roston sült csirkemellfilé

 

A csirkemellfilét fűszerezzük, majd vajon szokott módon megsütjük.

Visszamaradt zsiradékában pirítsuk le a medvehagymát, valamint a szeletekre húzott cukkinit, sárgarépát és a koktélparadicsomot. Krémsajttal dúsítjuk, és ízlésesen a frissen főtt szélesmetélttel összekeverjük.  A csirkemell aktuális árát itt találja.

A tésztára még tehetünk egy kis mártást a tálaláskor, a csirkemellfilét a tészta mellé helyezzük.

Jó étvágyat kívánunk!

Egy másik csirkemellből készült receptért kattintson ide!

Cím
recipe image
Recept neve
Roston sült csirkemellfilé
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.