Rozmaringággal sütött csontos csirkemell

A rozmaringággal sütött csontos csirkemell recept hozzávalói

4 db csirkemell, só, bors, rozmaringág, 4 db paradicsom, 10 dkg kapribogyó, 2 evőkanál olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 10 dkg parmezánsajt, 2 evőkanál vaj, 1 fej hagyma

Rozmaringággal sütött csontos csirkemell

Rozmaringággal sütött csontos csirkemell

 

A rozmaringággal sütött csontos csirkemell recept elkészítése

 

Egyszerű csirkemell, most csontos verzióban. A rozmaring adja az alapfűszert, kiválóan passzol hozzá a paradicsomöntet. Igazán egyszerű receptről van szó, hiszen tudják, elég egy apró ötlet, és megvan az étel karaktere! Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék el Önök is így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a beízesített csirkemellet forró vajon megsütjük úgy, hogy a rozmaringág a tetején van. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Közben elkészítjük a fűszeres paradicsomöntetet: először is a héj nélküli, magozott paradicsomot leturmixoljuk. Ezután forró olívaolajban a tisztított fokhagymát és a  vöröshagymát megpirítjuk, majd a kapribogyóval együtt a paradicsomturmixhoz adjuk.

Csípősebbé chiliporral, hígabbá vörösborral, ízesebbé balzsamecettel tehetjük! Próbálják ki azt a verziót, amelyhez most, ebben a pillanatban éppen kedvük van!

 

Egy másik csirkés receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.