Sajtos húspogácsa balzsamos, köményes kelbimbóval

Hozzávalók

petrezselyem, só, bors, 2 db tojás, 10 dkg sajt (trappista), worcestershire-szósz, köménymag, balzsamecet, 80 dkg hátszín, 30 dkg kelbimbó

 

Sajtos húspogácsa balzsamos, köményes kelbimbóval

Sajtos húspogácsa balzsamos, köményes kelbimbóval

 

A sajtos húspogácsa balzsamos, köményes kelbimbóval recept elkészítése

 

A hátszínt ledaráljuk, majd keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a sót, a vágott petrezselymet, a borsot, a szószt és a tojást. Az egészet összekeverjük. A hátszínhez aktuális árat itt találnak!

A sajtot apró kockára vágjuk fel, és lassan hozzákeverjük a húshoz. Pogácsákat formázunk belőle, és közepes lángon, serpenyőben megsütjük.

A kelbimbót leforrázzuk, majd kevés balzsameceten megfuttatjuk, megszórjuk köménnyel, sóval. Tálaljuk.

Egy más karakterű, de szintén hátszínnel készülő recepthez kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtos húspogácsa balzsamos, köményes kelbimbóval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.