Sajttal sült csirkecomb

Hozzávalók

60 dkg csirkecomb, 2 db, nagyobb paradicsom, 12 dkg sajt (camembert), sajt (kecske), padlizsán, 6 dkg liszt, 1 db tojás, só, bors, fűszerpaprika, 1 gerezd fokhagyma

 

Sajttal sült csirkecomb

Sajttal sült csirkecomb

 

A sajttal sült csirkecomb elkészítése

 

A csirkecombfilét a fűszerkeverékkel jó alaposan bedörzsöljük.

Ez a keverék a következőkből áll: só, bors, fűszerpaprika, összevágott fokhagyma. Serpenyőben kevés olajon megsütjük.

A paradicsomot félbevágjuk, és forró serpenyőben megsütjük. A padlizsánt legyaluljuk, picit megsózzuk, majd kicsavarjuk. Tojással összekeverjük, liszttel megszórjuk, összedolgozzuk, majd pogácsákat formázva kisütjük.

A csirkehúsra rátesszük a megsült paradicsomot, arra tesszük a négybe vágott sajtot, és még így is sütjük addig, amíg a sajt rásül. A padlizsánpogácsákkal tálaljuk.

Egy másik sajtos receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajttal sült csirkecomb
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.