Sajttal sült csirkecomb

A sajttal sült csirkecomb recept hozzávalói

60 dkg csirkecomb, 2 db, nagyobb paradicsom, 12 dkg camembert sajt, 12 dkg kecskesajt, 1 db padlizsán, 6 dkg liszt, 1 db tojás, só, bors, fűszerpaprika, 1 gerezd fokhagyma

Sajttal sült csirkecomb

Sajttal sült csirkecomb

 

A sajttal sült csirkecomb recept elkészítése

 

Egyszerű alapanyagok, látványos végeredmény. Mondtuk ezt már néhányszor, de az étel tekintetében nem ismételjük magunkat, mert megint egy kicsit másképp készül. Nézzék meg, hogyan, és készítsék is el így! Először is a csirkecombfilét a fűszerkeverékkel jó alaposan bedörzsöljük. A csirkecombhoz aktuális árakat itt találnak.

Ez a keverék a következőkből áll: só, bors, fűszerpaprika, összevágott fokhagyma. Apróságok, de nagyon jót tesznek a csirkecombbal! Ezután a húst serpenyőben kevés olajon megsütjük.

A paradicsomot félbevágjuk, és forró serpenyőben megsütjük. A padlizsánt legyaluljuk, picit megsózzuk, majd kicsavarjuk. Tojással összekeverjük, liszttel megszórjuk, összedolgozzuk, majd pogácsákat formázva kisütjük.

A csirkehúsra rátesszük a megsült paradicsomot, arra tesszük a négybe vágott sajtot, és még így is sütjük addig, amíg a sajt rásül. A padlizsánpogácsákkal tálaljuk.

 

Egy másik sajtos receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találták egy jó kis receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajttal sült csirkecomb
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.