Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal

A serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal recept hozzávalói

1 kg bőrös kacsamell filé, 50 dkg hüvelyes borsó, 4 db narancs, 1 szál póréhagyma, 1 teáskanál méz, 1 evőkanál narancsecet olaj, só bors, kakukkfű

Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal

Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal

A serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal recept elkészítése

 

Csudajó választás a kacsamell, remek alapanyag. Szeretjük is használni, és igyekszünk olyan recepteket küldeni, hogy Önök is megszeressék. Ez egy gyors és egyszerű recept, nézzék meg, próbálják ki!

A kacsamelleket feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, kevés olajon elkezdjük sütni. Amikor  félig megpuhult, rámorzsoljuk a kakukkfüvet. Hozzáadjuk a borsót, a mézet, a vágott pórét. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Közben kifilézzük a narancsot. Ha megsült a kacsamell (rózsaszínnek kell lenni belül), hozzáadjuk a narancshúst és az ecetet. Igazi egytálétel az ínyenceknek.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.