Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal

A serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal recept hozzávalói

1 kg bőrös kacsamell filé, 50 dkg hüvelyes borsó, 4 db narancs, 1 szál póréhagyma, 1 teáskanál méz, 1 evőkanál narancsecet olaj, só bors, kakukkfű

Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal

Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal

A serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal recept elkészítése

 

Csudajó választás a kacsamell, remek alapanyag. Szeretjük is használni, és igyekszünk olyan recepteket küldeni, hogy Önök is megszeressék. Ez egy gyors és egyszerű recept, tehát nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a kacsamelleket feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon elkezdjük sütni. Amikor  félig megpuhult, rámorzsoljuk a kakukkfüvet. Ekkor hozzáadjuk a borsót, a mézet, a vágott pórét. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Közben kifilézzük a narancsot. Ha megsült a kacsamell (rózsaszínnek kell lenni belül), hozzáadjuk a narancshúst és az ecetet. Igazi egytálétel az ínyenceknek, és amint látható, gyorsan el is készül. Próbálják ki!

 

Egy egészen másfajta kacsás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Serpenyős kacsamell cukorborsóval, naranccsal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.