Serpenyős pulykamignon gnocchival

A serpenyős pulykamignon gnocchival recept hozzávalói

60 dkg pulykamell (adagonként 3 db mignon), só, bors, rozmaring, 60 dkg gnocchi, 10 dkg vaj, 1 db cukkini, 1 fej vöröshagyma, petrezselyemzöld, 1 db kaliforniai paprika, 1 db sárgarépa, 10 dkg rókagomba

Serpenyős pulykamignon gnocchival

Serpenyős pulykamignon gnocchival

 

A serpenyős pulykamignon gnocchival recept elkészítése

 

Alapvetően egyszerű receptről van szó, talán egyetlen, mondjuk úgy, extrának nevezhető hozzávalót tartalmaz, ez a rókagomba. Ahogy azt már megszokhatták, nem csak a receptet adjuk, de pontos infókat is arról, mennyibe kerül az elkészítése - itt a rókagomba-kalkuláció.

A húsokat fűszerezzük, vajon megsütjük. A tisztított zöldségeket vékony metéltre vágjuk. A hús visszamaradt zsiradékában lepirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a zöldségeket, fűszerezzük, összepirítjuk.

Egy külön serpenyőben vajon a gnocchit is lepirítjuk, majd a zöldségraguval összekeverjük. A húsokat mellétálaljuk, kevés fehérboros pecsenyelét adunk hozzá.

Itt megnézhetnek egy másféle pulykás receptet is!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! Kínálhatnak hozzá egy jóféle chardonnay-t.

Cím
recipe image
Recept neve
Serpenyős pulykamignon gnocchival
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.