Sertés nyárson, narancsos banánnal

Hozzávalók, sertés nyárson, narancsos banánnal

80 dkg sertés karajfilé
4 evőkanál szójaszósz
2 dl frissen préselt narancslé
2 db banán
4 dkg gyömbér
1 csomag újhagyma
20 dkg paprika
1 evőkanál zöldcitrom

bors
zsiradék a sütéshez

 

Sertés nyárson, narancsos banánnal

Sertés nyárson, narancsos banánnal

 

A sertés nyárson, narancsos banánnal recept elkészítése

 

Arra figyeljünk, hogy előkészületet igénylő receptről van szó, a húst be kell pácolni!

Előző nap felcsíkozzuk a sertésfilét, szójaolajba, narancslét hozzáadva bepácoljuk. Másnap felfűzzük nyársra. A karajfiléhez aktuális árat itt találnak.

A gyömbért leszeleteljük, az újhagymát karikára szeljük. Forró serpenyőben megsütjük a sertésfilét, hozzáadjuk a gyömbért, az újhagymát és a paprikakockát, valamint a vastag darabokra vágott banánt.

Ízesítjük zöldcitrommal, szójaszósszal, narancslével. Így tálaljuk.

Egy más karakterű húsreceptet itt találnak.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
Recept neve
Sertés nyárson, narancsos banánnal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.