Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

A gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal recept hozzávalói

60 dkg sertésborda, 1 fej hagyma, 2 db zöldpaprika, 10 dkg póréhagyma, 10 dkg gomba, 1 kiskanál szódabikarbóna, 2 dl olaj, 4 db héjában főtt burgonya, 15 dkg majonéz, 5 dkg ketchup, 2 cl brandy

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal

 

A gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal recept elkészítése

 

Fasírt, vagdalt, sok-sok variációban. Egy rendszeres Mit főzzünk ma?-olvasó tudja, hogy mindezt megtalálja nálunk. Itt egy újabb tipp, persze, hogy egy kicsit másképp készül. Nézzék meg, készítsék is el így!

A sertéshúst késsel durvára összevágjuk. A húshoz aktuális árat itt találnak.

Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, utána sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbónát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.

Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük. A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk.

Gyorsan elkészíthető kiegészítője lesz ennek az ételnek!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Egy másik vagdaltreceptet itt találnak!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.