Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept hozzávalói

60 dkg karaj, 40 dkg burgonya, 20 dkg bacon, 20 dkg juhtúró, 1 köteg petrezselyem, só, fokhagyma, bors, 2 dl tejszín

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

 

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept elkészítése

 

Jó dolog hozzányúlni a megszokott köretekhez, és egy-két apró ötlettel feldobni. Most a krumpli van terítéken, amit juhtúróval teszünk érdekesebbé. Hogyan? Nézzék meg a receptet, és persze készítsék is el így!

Most azzal kezdünk, hogy a karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, végül pedig bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.

Közben a burgonyát felkarikázzuk, és serpenyőben egy kicsit lepirítjuk. A másik serpenyőben a juhtúrót tejszínben felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a pirított burgonyát, és összeforraljuk. Petrezselyemzölddel megszórjuk. A juhtúróhoz aktuális árat itt találnak!

A bacont kipirítjuk a zsírjában. A húst közepes lángon kisütjük, és tálaljuk a burgonyával, amit megszórunk a megpirított baconnal. Egyszerű, gyors, látványos, el kell készíteni!

 

Egy más karakterű karajreceptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Juhtúrós burgonya sertéskarajjal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.