Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept hozzávalói

60 dkg karaj, 40 dkg burgonya, 20 dkg bacon, 20 dkg juhtúró, 1 köteg petrezselyem, só, fokhagyma, bors

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

 

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept elkészítése

 

Jó dolog hozzányúlni a megszokott köretekhez, és egy-két apró ötlettel feldobni. Most a krumpli van terítéken, amit juhtúróval teszünk érdekesebbé. Hogyan? Nézzék meg a receptet!

A karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, és bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.

A burgonyát felkarikázzuk, és serpenyőben kicsit lepirítjuk. A másik serpenyőben a juhtúrót tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a pirított burgonyát, és összeforraljuk. Petrezselyemzölddel megszórjuk. A juhtúróhoz aktuális árat itt találnak!

A bacont kipirítjuk a zsírjában. A húst közepes lángon kisütjük, és tálaljuk a burgonyával, amit megszórunk pirított baconnal.

 

Egy más karakterű karajreceptért kattintsanak ide!

 

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Juhtúrós burgonya sertéskarajjal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.