Hozzávalók, kocsonya

  • sertésköröm,
  • víz,
  • só,
  • bors,
  • 1 nagy fej vöröshagyma,
  • egy fej fokhagyma

 

"<yoastmark

 

A kocsonya elkészítése

 

Szóval kocsonyakuglófot csináltam. Legtöbbször körömből, mint most is, de te használj nyugodtan bőrt, meg fejet, meg fülét, szóval mi szem-szájnak ingere, és belevaló.

A főzés nálunk a lehető legegyszerűbb: a megmosott, tisztított körmöket bele a vízbe, hogy jól ellepje, sózom, borsozom, bele egy nagy fej hagyma egészben, és ízlés szerint fokhagyma, nálam sok (egy fej).

Ha szeretnék tudni, hogy hogyan kell befejezni ez a remek receptet, kattintsanak erre az oldalra: A Seafalcon főz!

Itt pedig egy remek paprikás receptet találnak!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.