Hozzávalók, kocsonya

  • sertésköröm,
  • víz,
  • só,
  • bors,
  • 1 nagy fej vöröshagyma,
  • egy fej fokhagyma

 

"<yoastmark

 

A kocsonya elkészítése

 

Szóval kocsonyakuglófot csináltam. Legtöbbször körömből, mint most is, de te használj nyugodtan bőrt, meg fejet, meg fülét, szóval mi szem-szájnak ingere, és belevaló.

A főzés nálunk a lehető legegyszerűbb: a megmosott, tisztított körmöket bele a vízbe, hogy jól ellepje, sózom, borsozom, bele egy nagy fej hagyma egészben, és ízlés szerint fokhagyma, nálam sok (egy fej).

Ha szeretnék tudni, hogy hogyan kell befejezni ez a remek receptet, kattintsanak erre az oldalra: A Seafalcon főz!

Itt pedig egy remek paprikás receptet találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kocsonya
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.