Sertéscsülök úgy, ahogyan mi szeretjük

Hozzávalók

só, köménymag, ketchup, méz, sör, répa (sárga), póréhagyma, bab, gomba, paradicsom, fokhagyma, bors, (sertés) csülök (füstölt)

 

Sertéscsülök úgy, ahogyan mi szeretjük, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Sertéscsülök úgy, ahogyan mi szeretjük, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A sertéscsülök úgy, ahogyan mi szeretjük recept elkészítése

 

Először is előfőzzük a csülköt: így finomabb lesz, és nem szárad ki annyira. A csülökhöz aktuális árat itt találnak.

Ezután jön a fűszerezés, bátran fűszerezzünk! Sót, borsot, ételízesítőt, köményt tegyünk hozzá. A bográcsba zöldségeket darabolunk, olyan sorrendben helyezzük el őket, ahogyan puhulni fognak.

Sárgarépa, póréhagyma, színes paprika, zöldpaprika és a hagyma kerül hozzá. Természetesen ízlés szerint lehet hozzátenni burgonyát, több hagymát. A fokhagyma a lilahagymával együtt kerül az ételünkhöz, felülre. A bográcsot lefedjük, és kb. 1 órát sütjük.

Aki sütni szeretne, annak itt egy hátszínrecept!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030331H, Sertéscsülök a Chéf úr ínyére)

Cím
recipe image
Recept neve
Sertéscsülök úgy, ahogyan mi szeretjük
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.