Sertésfilé fokhagymás cukkinin

A sertésfilé fokhagymás cukkinin recept hozzávalói

3 dkg mandula, 1 szelet toast kenyér, 2 evőkanál paradicsompüré, 1 db lime, 4 evőkanál olívaolaj, só, bors, 1 db kaliforniai paprika, 2 db paradicsom, 1 db chilipaprika, 80 dkg cukkini, 2 db hagyma, színes bors, 1 csomag petrezselyem, 80 dkg sertésfilé

Sertésfilé fokhagymás cukkinin

Sertésfilé fokhagymás cukkinin

 

A sertésfilé fokhagymás cukkinin recept elkészítése

 

Ehhez a szűzpecsenyéhez kitaláltunk egy izgalmas köretet, hogy kikerüljük a szokásos krumpli-rizs-tészta hármast. Fűszeres recept lesz, erre készüljenek! De: nézzék meg, és készítsék el így!

A petrezselymet apróra vágjuk, a borskeveréket és a sót, kevés olajat teszünk a szűzpecsenyére, s belehempergetjük a fűszerkeverékbe. Megsütjük. A hús mellett pirítsák meg a kenyeret, sokkal finomabb lesz.

A kaliforniai paprikát a paradicsommal és a chilipaprikával olívaolajon erősen lepirítjuk. Zsiradékában lepirítjuk a vöröshagymát, paradicsompürét és a karikára vágott cukkinit. a legvégén tesszük hozzá a mandulát. Fűszerezzük citromlével, sóval, borssal.

Tálalásnál alulra kerül a pirítós, rá a hús. Sertés szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertésfilé fokhagymás cukkinin
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.