Sertésfilé sonkával, zöldségekkel

A sertésfilé sonkával, zöldségekkel recept hozzávalói

80 dkg sertésfilé, 20 dkg pármai sonka, só, bors, 10 dkg cukkini, 10 dkg padlizsán, 1 csomó újhagyma, 2 db paradicsom, 2 db zöldpaprika, 1 db kaliforniai paprika, 20 dkg erdei gomba, 10 dkg vaj

Sertésfilé sonkával, zöldségekkel

Sertésfilé sonkával, zöldségekkel

 

A sertésfilé sonkával, zöldségekkel recept elkészítése

 

Klasszikus serpenyős receptet ajánlunk most Önöknek, ennek megfelelően az elkészítési ideje sem sok. Készíthetik sertéscombból vagy sertéskarajból is. Mi combot javaslunk, a gombákhoz, zöldségekhez tökéletesen passzol, a karaj kicsit szárazabb.

Azzal kezdünk most, hogy a sertésfiléket tönkökre daraboljuk, majd fűszerezzük, és becsomagoljuk a vékonyra szeletelt sonkába. Így sütjük meg. Használhatnak combot vagy karajt is, aktuális árakat itt találnak a húsokhoz.

Közben a zöldségeket és a gombákat szakszerűen feldaraboljuk, majd vajas szójaolajon megpirítva grill zöldségekként készítjük el a gombákkal együtt. Készíthetünk hozzá salátaköretet, ehhez tippet itt találnak. Kifejezetten azokra a napokra találtuk ki ezt a receptet, amikor kevés idő jut a konyhai ténykedésre. Próbálják ki!

 

Itt találnak egy másfajta sonkás receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.