Sertésfilé sonkával, zöldségekkel

Hozzávalók, sertésfilé sonkával, zöldségekkel

80 dkg sertésfilé,
20 dkg pármai sonka,
só,
bors,
10 dkg cukkini,
10 dkg padlizsán,
1 csomó újhagyma,
2 db paradicsom,
2 db zöldpaprika,
1 db kaliforniai paprika,
20 dkg erdei gomba,
10 dkg vaj

 

Sertésfilé sonkával, zöldségekkel

Sertésfilé sonkával, zöldségekkel

 

Klasszikus serpenyős receptet ajánlunk most Önöknek, ennek megfelelően az elkészítési ideje sem sok. Készíthetik sertéscombból vagy sertéskarajból is. Mi combot javaslunk, a gombákhoz, zöldségekhez tökéletesen passzol, a karaj kicsit szárazabb.

 

A sertésfilé sonkával, zöldségekkel recept elkészítése

 

A sertésfiléket tönkökre daraboljuk, majd fűszerezzük, és becsomagoljuk a vékonyra szeletelt sonkába. Így sütjük meg. Használhatnak combot vagy karajt is, aktuális árakat itt találnak a húsokhoz.

Közben a zöldségeket és a gombákat szakszerűen feldaraboljuk, majd vajas szójaolajon megpirítva grill zöldségekként készítjük el a gombákkal együtt. Készíthetünk hozzá salátaköretet, ehhez tippet itt találnak.

Itt találnak egy sonkás receptet!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertésfilé sonkával, zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.