Sertéskaraj döröskei módon

Hozzávalók

80 dkg sertéskaraj, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg szeletelt házi füstölt sonka, 5 dkg fokhagyma, 10 dkg kenyérkocka, 2 db tojás

A friss salátakörethez:

kígyóuborka, paprika, paradicsom, lolo rosso, újhagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, kukoricaolaj, lolo verde, fejes saláta

 

Sertéskaraj döröskei módon

Sertéskaraj döröskei módon

 

A sertéskaraj döröskei módon recept elkészítése

 

A füstölt sajtot finomra reszeljük. A házi füstölt sonkát kis kockákra daraboljuk. Összekeverjük a kenyérkockával, a sajttal, a tojással, a fokhagymával, amit durvára reszeltünk.

Máris kész a töltelékünk, amit a nyitott szeletekre darabolt sertéskarajba betöltünk. Határozottan, de mégis kíméletesen sütjük, hiszen ez egy vastag átmérőjű szelet hús. Ügyeljünk arra, hogy átsüljön.

Addig bőven van időnk a leveles salátánk elkészítésére, a fenti hozzávalókból, az Önök ízlése szerint.

Egy más karakterű karajreceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertéskaraj döröskei módon
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.