Sertéskaraj gazdagon töltve

A sertéskaraj gazdagon töltve recept hozzávalói

  • 80 dkg sertéskaraj
  • 10 dkg füstölt sajt,
  • 10 dkg füstölt sonka,
  • 5 dkg fokhagyma,
  • 10 dkg kenyér,
  • 2 db tojás,
  • kígyóuborka,
  • paprika,
  • paradicsom,
  • lollo,
  • újhagyma,
  • petrezselyem,
  • kukoricaolaj,
  • fejes saláta
Sertéskaraj gazdagon töltve

Sertéskaraj gazdagon töltve

 

A sertéskaraj gazdagon töltve recept elkészítése

 

Ezúttal lesz minden, amire azt mondjuk, szem-szájnak ingere. Gazdagon töltött húsreceptről van szó, nézzék meg, hogyan készül. És persze készítsék is el!

A füstölt sajtot finomra reszeljük. A házi füstölt sonkát kis kockákra daraboljuk. Összekeverjük a kenyérkockával, a sajttal, a tojással, a fokhagymával, amit durvára reszeltünk. A sertéskaraj aktuális árát itt találja.

Máris kész a töltelékünk, amit a nyitott szeletekre darabolt karajba betöltünk. Határozottan, de mégis kíméletesen sütjük a töltött húst, hiszen ez egy vastag átmérőjű szelet hús. Ügyeljünk arra, hogy átsüljön. Addig bőven van időnk a leveles salátánk elkészítésére. Ha esetleg nincs ötlete a salátához, semmi gond, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? salátás recepttárában, és válasszon egyet!

 

Egy másfajta karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.