Sertéskaraj gazdagon töltve

A sertéskaraj gazdagon töltve recept hozzávalói

  • 80 dkg sertéskaraj
  • 10 dkg füstölt sajt,
  • 10 dkg füstölt sonka,
  • 5 dkg fokhagyma,
  • 10 dkg kenyér,
  • 2 db tojás,
  • kígyóuborka,
  • paprika,
  • paradicsom,
  • lollo,
  • újhagyma,
  • petrezselyem,
  • kukoricaolaj,
  • fejes saláta
Sertéskaraj gazdagon töltve

Sertéskaraj gazdagon töltve

 

A sertéskaraj gazdagon töltve recept elkészítése

 

Ezúttal lesz minden, amire azt mondjuk, szem-szájnak ingere. Gazdagon töltött húsreceptről van szó, nézzék meg, hogyan készül. És persze készítsék is el!

A füstölt sajtot finomra reszeljük. A házi füstölt sonkát kis kockákra daraboljuk. Összekeverjük a kenyérkockával, a sajttal, a tojással, a fokhagymával, amit durvára reszeltünk. A sertéskaraj aktuális árát itt találja.

Máris kész a töltelékünk, amit a nyitott szeletekre darabolt karajba betöltünk. Határozottan, de mégis kíméletesen sütjük a töltött húst, hiszen ez egy vastag átmérőjű szelet hús. Ügyeljünk arra, hogy átsüljön. Addig bőven van időnk a leveles salátánk elkészítésére. Ha esetleg nincs ötlete a salátához, semmi gond, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? salátás recepttárában, és válasszon egyet!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertéskaraj gazdagon töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.