Sertéskaraj gombás velővel töltve

A sertéskaraj gombás velővel töltve recept hozzávalói

  • 60 dkg karaj,
  • 1 fej hagyma,
  • bors,
  • 40 dkg spárga,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 10 dkg vaj,
  • 20 dkg burgonya,
  • 40 dkg velő
Sertéskaraj gombás velővel töltve

Sertéskaraj gombás velővel töltve

 

A sertéskaraj gombás velővel töltve recept elkészítése

 

Alapvetően hagyományos receptet adunk ma, töltött karajt. Jó szokásunk szerint persze most is lesz benne plusz íz, nézzék meg, mi az, és készítsék el így a receptet otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a karajból négy darab 15 dekagrammos szeletet vágunk nyitott szeleteléssel. Kiklopfoljuk és megsózzuk. A vöröshagymát finomra vágjuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a velőt, együtt pirítjuk tovább. Sózzuk és borsozzuk.

Amikor lepirult, akkor a sertésbe töltjük, feltekerjük, majd egy fogvájóval megszúrva összefogatjuk. Azután egy kevés olajon serpenyőben megsütjük. A spárgákat egy kevés vajon megpároljuk. A karaj aktuális árát itt találja. A főtt burgonyát kevés finomra vágott póréhagymával összerázzuk és tálalhatjuk is.

 

Egy másfajta karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És, jöjjenek holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.