Sertéskaraj gombás velővel töltve

A sertéskaraj gombás velővel töltve recept hozzávalói

  • 60 dkg karaj,
  • 1 fej hagyma,
  • bors,
  • 40 dkg spárga,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 10 dkg vaj,
  • 20 dkg burgonya,
  • 40 dkg velő
Sertéskaraj gombás velővel töltve

Sertéskaraj gombás velővel töltve

 

A sertéskaraj gombás velővel töltve recept elkészítése

 

Alapvetően hagyományos receptet adunk ma, töltött karajt. Jó szokásunk szerint persze most is lesz benne plusz íz, nézzék meg, mi az, és készítsék el így a receptet!

A karajból négy darab 15 dekagrammos szeletet vágunk nyitott szeleteléssel. Kiklopfoljuk és megsózzuk. A vöröshagymát finomra vágjuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a velőt, együtt pirítjuk tovább. Sózzuk és borsozzuk.

Amikor lepirult, akkor a sertésbe töltjük, feltekerjük, majd egy fogvájóval megszúrva összefogatjuk. Azután egy kevés olajon serpenyőben megsütjük. A spárgákat egy kevés vajon megpároljuk. A karaj aktuális árát itt találja. A főtt burgonyát kevés finomra vágott póréhagymával összerázzuk és tálaljuk.

 

Egy másfajta karajreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretne még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Karaj gombás velővel töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.