Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával

A sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával recept hozzávalói

80 dkg sertéskaraj, só, bors, 10 dkg vaj, 40 dkg szilva, 2 dl vörösmust, 2 evőkanál cukor, 2 szegfűszeg, 1 db fahéj, 40 dkg burgonya, 1 dl tejföl

 

Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával

Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával

 

A sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával recept elkészítése

 

A natúr bordához készítünk egy remek gyümölcsös ragut, hogy mégse legyen teljesen natúr ez az étel. Nézzék meg, próbálják ki!

A karajt előkészítjük, fűszerezzük, vajban megsütjük. A sertéskarajhoz aktuális árat itt találnak. Zsiradékában a cukrot karamellizáljuk, felengedjük a vörösmusttal, hozzáadjuk a szegfűszeget, fahéjat, forraljuk. Ha félig elfőtte levét, hozzáadjuk a felezett, magozott szilvát.

A burgonyát közben megfőzzük, leöntjük róla a vizet, tejföllel összetörjük. Csak sózzuk, semmilyen más fűszert nem használunk. Tálaláskor a gányica mellé tálaljuk a sertésbordát, rá a szilvaragut. Zöldfűszerrel díszítjük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Sertéskaraj roston, mustban párolt szilvával, gányicával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.