Sertéskaraj tojással sütve, sajttal megszórva

A sertéskaraj tojással sütve, sajttal megszórva recept hozzávalói

  • 4 db tojás,
  • 3 dl tejföl,
  • 20 dkg trappista sajt,
  • só,
  • bors,
  • majoranna,
  • 40 dkg burgonya,
  • fokhagyma,
  • 60 dkg sertéskaraj
Sertéskaraj tojással sütve, sajttal megszórva

Sertéskaraj tojással sütve, sajttal megszórva

 

A sertéskaraj tojással sütve, sajttal megszórva recept elkészítése

 

Hétköznapi egy serpenyős, most karajra hangolva. Meg persze a szokásos apróságok, a lényeg viszont, hogy egyszerű a recept. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A főtt tojást, tejfölt, sajtot bekeverjük, majd besütjük. A tojást keményre főzzük, majd a héját leszedjük, és felkarikázzuk. Tejföllel összekeverjük és sózzuk. Pici zúzott fokhagymát is teszünk bele.

A karajból vékony szeleteket vágunk. Sózzuk, és majorannával megszórjuk. Mindkét oldalát kicsit átsütjük. A karajhoz aktuális árat itt találnak.

Tűzálló tálba helyezzük. Rátesszük a tojásos masszát. Megreszeljük sajttal, és sütőbe helyezzük, addig sütjük, amíg a sajt meg nem sül a tetején.

A burgonyát megtisztítjuk és feldaraboljuk. Sós vízben megfőzzük, majd kevés vajon petrezselyemmel átforgatjuk. A hús mellé tálaljuk.

 

Itt egy egészen másfajta karajreceptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertéskaraj tojással sütve, sajttal megszórva
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.