Sertéssült káposztával

Hozzávalók

70 dkg karaj, kevés fahéj, kevés szegfűszeg, 40 dkg krokett, 30 dkg káposzta (fehér), 15 dkg alma, kevés fehérbor, 1 teáskanál paradicsompüré, 1 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál liszt

 

Sertéssült káposztával

Sertéssült káposztával

 

A sertéssült káposztával recept elkészítése

 

A karajt besózzuk, fokhagymával bedörzsöljük, majd hűtőbe tesszük.

A káposztát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a sót, a szegfűszeget, a fahéjat, majd a kockázott tisztított almát, és egy kevés fehér bort.

Kivesszük a pácolt húst, és zúzott tökmagba forgatjuk, majd kevés zsiradékon megsütjük.

A visszamaradt zsírban a paradicsompürét lepirítjuk. Kevés lisztet adunk hozzá, majd vizet, bort és beforraljuk. Krokettel tálaljuk.

Biztonság kedvéért itt egy másik karajrecept. Csak hogy legyen még egy.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertéssült káposztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.