Sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal

A sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 12 dkg fenyőmag, durva bors, 20 dkg kuszkusz, 15 dkg aszalt gyümölcs

Sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal

Sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal

 

A sertésszűz fenyőmaggal töltve, kuszkusszal recept elkészítése

 

A recept különlegessége most a köret, a kuszkusz. Használhatnak persze kuszkuszfőző edényt is, de ilyen nagy valószínűséggel nincs minden háztartásban. De anélkül is boldogulunk, természetesen. A szűzpecsenye is kicsit másképp készül.

A sertésszüzet felszúrjuk, majd megtöltjük fenyőmaggal. Sózzuk borsozzuk, majd közepes lángon szépen megsütjük. A szűzpecsenyéhez aktuális árat itt találnak.

A kuszkuszt kétszeres mennyiségű sós vízzel felöntjük, hozzáadjuk a vajat, az összevágott aszalt gyümölcsöt, majd kétszer két percre a mikróba tesszük. Tálaljuk.

 

Itt adunk egy karajreceptet, nézzék meg ezt is!

 

További húsos receptek közül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában böngészhet. Reméljük, talál kedvére valót, nézze meg, készítse el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.