Sertésszűz kukoricatócsnin

A sertésszűz kukoricatócsnin recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 1 db kukoricakonzerv, 1 db tojás, só, 2 evőkanál kukoricaliszt, 1 csomag petrezselyem, 1 db avokádó, 10 dkg juhtúró, 1 db erős zöldpaprika, 2 dkg krémsajt

Sertésszűz kukoricatócsnin

Sertésszűz kukoricatócsnin

 

A sertésszűz kukoricatócsnin recept elkészítése

 

Kifejezetten hasznos recept, ha nem a megszokott köretek közül szeretnének választani. Nem krumpli, nem rizs, nem tészta, hanem kukoricalepény. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A kukoricalepényt készítjük el először.

A kukoricát beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a kukoricalisztet, a tojást és a petrezselyemzöldet. Összekeverjük. Ha nagyon sűrűre sikerül a tészta, akkor pici tejszínt tehetnek bele. Lepényeket formázunk, és megsütjük. Ez ennyire gyors!

A sertésszüzet felvágjuk, sózzuk, borsozzuk. A húst a kukoricalepények mellé rakjuk sülni. Sertésszűzhöz aktuális árakat itt találnak.

Az avokádót kockára vágjuk fel. Beletesszük egy tálba, hozzáadjuk a krémsajtot, a juhtúrót és az erős zöldpaprikát. Összekeverjük.

Amikor megsült a kukoricalepény egy tepsire rakjuk, arra ráhelyezzük a húst, a tetejére a masszát. Betesszük a sütőbe, 180 fokon pár percig sütjük. Tálalásnál díszítésként petrezselymet használunk.

Megtetszett a recept, de egy kicsit bizonytalan az elkészítést illetően? Semmi gond, a teljes videóreceptet itt tudja megnézni. Minden munkafolyamat részletesen, vágjanak bele!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Egy másik, kukoricával készülő receptet itt tudnak megnézni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sertésszűz kukoricatócsnin
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.