Sissi királyné pulykamája

A Sissi királyné pulykamája recept hozzávalói

  • 35 dkg pulykamáj,
  • 5 dkg vargánya,
  • 15 dkg szemes gesztenye,
  • 5 dkg vöröshagyma,
  • 1 db zöldpaprika,
  • 10 dkg margarin,
  • só,
  • őrölt bors,
  • 25 dkg párolt rizs

A gyümölcsdekorációhoz

  • aszalt szilva,
  •  aszalt barack,
  • narancshéj
Sissi királyné pulykaméja

Sissi királyné pulykamája

 

A Sissi királyné pulykamája recept elkészítése

 

A fantázianévvel ellátott receptek esetében néha tudjuk, néha nem, hogy a névadó valóban kedvelte-e az adott ételt. Jelen esetben, őszintén megmondjuk, tippeltünk, ami persze az étel minőségét a legkevésbé sem befolyásolta. Nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

Margarint olvasztunk, szeletelt hagymát üvegesre pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott zöldpaprikát és a pulykamájat. A pulykamájhoz aktuális árat itt találnak.

A májat először blansírozzuk, így könnyebb felvágni. A gyömbért apróra vágjuk, zsiradékot hevítünk, beletesszük a gyömbért, erre kerül a megtisztított gesztenye,majd a cukrozott narancshéj. Sózzuk, tokajit öntünk rá, az egészet összeforraljuk.

Köretnek párolt rizst adunk. Naspolyával és aszalt gyümölccsel díszítjük.

 

Itt ajánlunk egy másik májreceptet!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sissi királyné pulykamája
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.