Sonkába tekert csirkemell, rizspogácsával

Hozzávalók

60 dkg csirkemell, 10 dkg pármai sonka, só, bors, 40 dkg rizs (főtt), 8 dkg bab (zöld), 1 db tojás, provence-i fűszer, majoranna, 5 dkg répa (bébi)

 

Sonkába tekert csirkemell, rizspogácsával

Sonkába tekert csirkemell, rizspogácsával

 

A sonkába tekert csirkemell, rizspogácsával recept elkészítése

 

A csirkemellet hosszú, vékony csíkokra vágjuk fel. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Egy szelet pármai sonkát leterítünk, rátesszük a csirkecsíkokat és a zöldbabot, sózzuk, majoránnát szórunk rá, és beletekerjük a sonkába. Olajat hevítünk, lassú tűzön megsütjük. A pármai sonkához aktuális árat itt találnak.

A körethez előre megfőzött rizst használunk. Beletesszük egy tálba a bébirépával, a tojással együtt. Sózzuk, borsozzuk, és az egészet összekeverjük. Pogácsákat formázunk, megsütjük.

Tálalhatjuk a pármai sonkás csirkét a rizspogácsákkal, de egy kis öntettel még fokozhatjuk.

Egy más karakterű csirkés receptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sonkába tekert csirkemell, rizspogácsával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.