Sonkával, barackkal töltött sertéskaraj

A sonkával, barackkal töltött sertéskaraj recept hozzávalói

  • 80 dkg sertésborda,
  • 20 dkg füstölt sajt,
  • 10 dkg pármai sonka,
  • 2 fej lila hagyma,
  • 5 gerezd fokhagyma,
  • 5 dkg szárított sárgabarack
  • A körethez:
  • cukkini,
  • padlizsán,
  • laskagomba,
  • koktélparadicsom
Sonkával, barackkal töltött sertéskaraj

Sonkával, barackkal töltött sertéskaraj

 

 

A sonkával, barackkal töltött sertéskaraj recept elkészítése

 

Van az úgy, hogy a kevesebbnél is kevesebb idő jut a sütés-főzésre, de ilyenkor sem kell megijedni. A Mit főzzünk ma? segít, természetesen, gyors, mégis különleges receptekkel, mint például ez. Nézzék meg, készítsék is el így!

A sertésbordákat dupla szeletként felvágjuk úgy, hogy alkalmas legyen a töltésre.

Szétnyitjuk a húst, alulra kerülnek a sonkaszeletek , rá a fokhagyma és a szárított gyümölcs, majd a fokhagyma. A csont nélküli sertéskaraj aktuális árát itt találja.

Összetűzzük a szélét, sózzuk, borsozzuk, lassan, kíméletesen átsütjük.

Roston sült zöldségeket készítünk mellé. Karikára vágott padlizsánt, negyedelt lilahagymát, cukkinit, koktélparadicsomot pirítunk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

 

Egy másfajta sertéskaraj receptünket itt találja.

 

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.