Sonkával, spenóttal töltött karaj

A sonkával, spenóttal töltött karaj recept hozzávalói

60 dkg karaj csont nélkül, 10 szelet pármai sonka, 20 dkg paraj , 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 10 dkg bacon, 10 db bébirépa, 10 dkg gomba, olívaolaj

Sonkával, spenóttal töltött karaj

Sonkával, spenóttal töltött karaj

 

A sonkával, spenóttal töltött karaj elkészítése

 

Amikor nincs igazán idő, akkor kell elővenni ezt a receptet. Friss húsból, zöldségből jobban járunk, mint egy gyorsfagyasztott készétellel. Oké, van kb. 30 perc eltérés. Ellenben megéri, tessék választani!

A csont nélküli sertéskarajból nyitott szeleteket vágunk, alaposan kiklopfoljuk és megsózzuk. A parajleveleket kevés olíván megfonnyasztjuk, és zúzott fokhagymával, sóval ízesítjük. Leöntjük a  levét, kicsit hűlni hagyjuk. A karajhoz aktuális árat itt találnak.

A sonkát a karajra helyezzük, rátesszük a parajt, majd feltekerjük. Körbetekerjük baconnal, megtűzzük tűvel vagy hurkapálcával, és megsütjük. A zöldségeket kevés olíván megsütjük, és tálalhatunk is.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sonkával, spenóttal töltött karaj
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.