Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással

A spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással recept hozzávalói

8 db csirkemellfilé, 40 dkg zöldspárga, só, bors, 1 csomag újhagyma, 10 dkg vaj, 1 dl tejszín, 2 db tojás, 5 dkg liszt

Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással

Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással

 

A spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással recept elkészítése

 

A spárga természetesen frissen, szezonban az igazi, de azon kívül is hozzá tudunk jutni - tehát a recept elkészítésekor ez nem lehet akadály. Mindig kampányolunk a spárga mellett, nem véletlenül. Nézzék meg ezt a receptet is, és készítsék el így!

A csirkemellfiléket egyszerűen fűszerezzük, sóval, borssal, majd a spárgával felgöngyöljük, és így együtt serpenyőben megsütjük. A spárga remekül ízesíti a csirkemelleket, feltétlenül próbálják ki! A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Az újhagymát karikára vágjuk, majd vajon lepirítjuk. Megszórjuk liszttel, tejszínnel felengedjük, végül tojással dúsítjuk.

Tálaláskor párolt rizst adhatunk mellé.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Spárgával göngyölt csirkemell újhagymamártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.