Spárgával töltött pulykarolád

Hozzávalók, spárgával töltött pulykarolád

  • 80 dkg pulykamellfilé,
  • só,
  • bors,
  • 20 dkg bacon,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg spárga,
  • 20 dkg vaj,
  • 35 dkg tészta,
  • szójaszósz
  • póréhagyma

 

Spárgával töltött pulykarolád

Spárgával töltött pulykarolád

 

A spárgával töltött pulykarolád recept elkészítése

 

Célszerű persze spárgaszezonban elővenni ezt a receptet, bár szezonon kívül is hozzá lehet jutni spárgához, itt egy példa.

A pulykamellfiléket fűszerezzük, majd betöltjük a vékonyra szeletelt baconnal, sárgarépával és tisztított spárgafejekkel. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Rolád formájúra felgöngyöljük, majd vajban készre sütjük, és pecsenyelé alapban kipároljuk. Tésztát főzünk ki, a sárgarépát és a pórét kis darabokra vágjuk, majd a főtt tésztával összepörgetjük. Ügyeljünk, hogy a répa és a póré friss maradjon. Készen is vagyunk.

Ha szeretnének még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Széles választékot találnak (na jó, nem 60 ezer receptet, de kinek van szükséges 60 ezer receptre? Kipróbál annyit?), nézzenek körül. Válasszák ki azt, amelyik legjobban passzol a mai hangulatukhoz, és készítsék el. Jöjjenek vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.