Spárgával töltött pulykarolád

A spárgával töltött pulykarolád recept hozzávalói

  • 80 dkg pulykamellfilé,
  • só,
  • bors,
  • 20 dkg bacon,
  • 10 dkg sárgarépa,
  • 10 dkg spárga,
  • 20 dkg vaj,
  • 35 dkg tészta,
  • szójaszósz
  • póréhagyma

 

Spárgával töltött pulykarolád

Spárgával töltött pulykarolád

 

A spárgával töltött pulykarolád recept elkészítése

 

Célszerű persze spárgaszezonban elővenni ezt a receptet, bár szezonon kívül is hozzá lehet jutni spárgához, itt egy példa.

Most azzal kezdünk, hogy a pulykamellfiléket fűszerezzük. Utána betöltjük a vékonyra szeletelt baconnal, sárgarépával és tisztított spárgafejekkel.

A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

Az előkészített pulykamellet rolád formájúra felgöngyöljük, majd vajban készre sütjük. Ha ez megvan, pecsenyelé alapban kipároljuk.

Tésztát főzünk ki a szokott módon, fogkeményre. Amíg a tészta fő, a sárgarépát és a pórét kis darabokra vágjuk. A főtt tésztával összepörgetjük. Arra ügyeljünk, hogy a répa és a póré friss maradjon. Igen, ez ennyire gyors, egyszerű, friss étel. Készítsék el feltétlenül!

 

Egy másik spárga receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

NÉZZÉK MEG TOVÁBBI AJÁNLATAINKAT IS!

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt!

Ha szeretnének még válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó sütést, főzést, és persze jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.