Sült báránycomb zöldségekkel

Hozzávalók

só, 50 dkg báránycomb, rozmaring, kakukkfű, fokhagyma, cukkini, padlizsán, paprika, gomba

 

Sült báránycomb zöldségekkel, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Sült báránycomb zöldségekkel, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A sült báránycomb zöldségekkel recept elkészítése

 

A báránycombot sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük. Fűszerezésnél arra nagyon figyeljetek, hogy a bárány erősebb ízhatású, mint a többi húsféle, vagyis fűszerezhetünk bátrabban. A báránycomb beszerzéséhez itt találnak információkat, árral együtt!

A cukkinit, padlizsánt, paprikát és a gombát kockára vágjuk. A báránycombok sütésénél visszamaradt zsiradékban pirítsuk meg a fokhagymát. Puhulási sorrendben hozzáadjuk a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk rozmaringgal és kakukkfűvel. Egy kevés balzsamecetet is tehetünk hozzá, mert akkor nem sülnek össze a zöldségek.

Tálalásnál érdemes egy szelet bagettet a tányér aljára tenni, és erre elhelyezni a húst. Köré pedig a sült zöldségeket. Látványnak sem utolsó, hát még az íze!

Ha már bárányrecept, elég szép repertoár van belőle, itt találnak egy másfélét!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sült báránycomb zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.